Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Јавне набавке 

 

Пријави корупцију 

Од почетка ванредног стања уведене су мере озбиљне контроле и превенције, како би се најпре заштитили старији корисници у Прихватилишту, али и жене и деца жртве насиља у породици. Забрањене су посете и изласци.

Kод запослених, као и код корисника спроведене су све мере дезинфекције и коришћење заштитне опреме.

Стручна лица Завода за јавно здравље Врање два пута недељно врше дезинфекцију објекта, а припадници војске Републике Србије брину за безбедност како нико осим запослених не би могао да дође у контакт са корисницима.

понедељак, 16 март 2020 10:50

ПРЕПОРУКЕ - ВАНРЕДНО СТАЊЕ

петак, 21 фебруар 2020 00:00

ДЕЦА СУ УKРАС СВЕТА

“Путева има триста да се оде из детињства, а само се ретки сете да остану вечно дете”.

 Свако дете има право на срећно детињство, да ужива у њему и да му сваки тренутак буде испуњен игром и смехом.

 Ми смо ту да период одрастања учинимо безбрижним и спокојним, јер бити срећан значи имати са ким ту срећу да поделиш. Пеци, Срећан рођендан и све најлепше желе другари из Дневног боравка ”Маштоленд”.

Још једном се хуманост показала на делу. Наш суграђанин Марко Николић не живи у Врању али није заборавио наш град, а посебно оне којима нечија пажња пуно знаци. Приликом боравка у Врању, он је посетио децу у Дневном боравку “Маштоленд” и донео им  пригодне поклоне. Посету је искористио да обиђе Дневни боравак као и да се дружи и разговара са децом. Најачи утисак на њега оставили су управо дечију радови. Честитку са посветом добио је од деце за успомену. Kолектив Центра се захваљује Марку на овом гесту и што је успео да један обичан дан нашим корисницима учини посебним.

уторак, 31 децембар 2019 18:48

КОНТАКТ ЛИЦА ЗА ЗАШТИТУ ПОДАТАК

Пред пуном салом позоришта „Бора Станковић” изведена је новогодишња  представа “Где је Деда мраз”.

Представници градског синдиката управе правосуђа, одбране и полиције “Независност” и одбор министарства одбране војске Србије, поделили су пакетиће свој деци укљуцујући и децу из Дневног боравка “Маштоленд”.

Такође обезбеђени су и пакетићи за најмлађе кориснике у сигурној кући. Kолектив Центра захваљује се припадницима војске Србије и глумцима Врањског позоришта што ни  ове године нису заборавили најмлађе и учинили да новогодишњи и Божићних празници буду још лепши и веселији.

             Деца деци....Још једном се хуманост показала на делу. Ученици медицинске школе “Др Изабел Емсли Хатон” су прикупили средства и  за децу осмислили новогодишње пакетице.

            Kао дугогодишњи пријатељи Дневног боравка “Маштоленд”, са својим професорима посетили су децу, поделили им пакетиће и још једном им улепшали предстојеће новогодишње и Божићне празнике.

Поводом новогодишњих и Божићних празника, градоначелник Врања др Слободан Миленковић и градска већница за социјалну заштиту Данијела Милосављевић посетили су Центар за развој локалних услуга социјалне заштите и том приликом корисницима поделили новогодишње пакетице.

            Пакетићи су најпре уручени корисницима услуге Лични пратилац детета, затим је градоначелник обишао и децу у Дневном боравку „Маштоленд“ којима је такође уручио пакетиће, а да град не заборавља ни најстарије суграђане, сведоче и поклони који су даривани корисницима Прихватилиста за старе.

            Пакетићи су обезбеђени и за најмлађе кориснике у Прихватилишта за жртве насиља у породици. Центар је данас одишао позитивном атмосфером, дечјим смехом, задовољним изразима лица старијих корисника и обећањем да ће руководство града увек бити ту за најосетљивије категорије становништва.

Страна 1 од 13

Донирајте