Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Јавне набавке 

 

Пријави корупцију 

уторак, 31 децембар 2019 18:48

КОНТАКТ ЛИЦА ЗА ЗАШТИТУ ПОДАТАК

Пред пуном салом позоришта „Бора Станковић” изведена је новогодишња  представа “Где је Деда мраз”.

Представници градског синдиката управе правосуђа, одбране и полиције “Независност” и одбор министарства одбране војске Србије, поделили су пакетиће свој деци укљуцујући и децу из Дневног боравка “Маштоленд”.

Такође обезбеђени су и пакетићи за најмлађе кориснике у сигурној кући. Kолектив Центра захваљује се припадницима војске Србије и глумцима Врањског позоришта што ни  ове године нису заборавили најмлађе и учинили да новогодишњи и Божићних празници буду још лепши и веселији.

             Деца деци....Још једном се хуманост показала на делу. Ученици медицинске школе “Др Изабел Емсли Хатон” су прикупили средства и  за децу осмислили новогодишње пакетице.

            Kао дугогодишњи пријатељи Дневног боравка “Маштоленд”, са својим професорима посетили су децу, поделили им пакетиће и још једном им улепшали предстојеће новогодишње и Божићне празнике.

Поводом новогодишњих и Божићних празника, градоначелник Врања др Слободан Миленковић и градска већница за социјалну заштиту Данијела Милосављевић посетили су Центар за развој локалних услуга социјалне заштите и том приликом корисницима поделили новогодишње пакетице.

            Пакетићи су најпре уручени корисницима услуге Лични пратилац детета, затим је градоначелник обишао и децу у Дневном боравку „Маштоленд“ којима је такође уручио пакетиће, а да град не заборавља ни најстарије суграђане, сведоче и поклони који су даривани корисницима Прихватилиста за старе.

            Пакетићи су обезбеђени и за најмлађе кориснике у Прихватилишта за жртве насиља у породици. Центар је данас одишао позитивном атмосфером, дечјим смехом, задовољним изразима лица старијих корисника и обећањем да ће руководство града увек бити ту за најосетљивије категорије становништва.

Традиционално, као и сваке године пријатељи из Алфа-плама, обрадовали су децу у Дневном боравку „Маштоленд“  и донирали пакетиће. Цео догађај је улепшао деда мраз коме су се деца и текако обрадовала. У нади да ће се сарадња наставити, деца су се захвалила и уручила новогодишње честитке.

понедељак, 23 децембар 2019 07:50

СПИСАК ДОНАТОРА

Поводом највеселијег породичног празника „ДЕТИЊЦИ у просторијама Центра за развој локалних услуга социјалне заштите, организована је подела пакетића за децу радника. Деда мраз, поклони смех, и дечију жагор улепшали су данашњи празник.

Поводом предстојечих Божићних и новогодишњих празника “Меркатор” караван свратио је и до Дневног боравка “Маштоленд”. Запослени у продајним ланцима “Роде” и “Идеа” су и ове године обезбедили пакетиће и у присуству деда мраза исте поделили деци и још једном измамили осмехе и задовољство код свих.

У просторијама Дневног боравка „Маштоленд”, који фунционише у оквиру Центра за развој локалних услуга социјалне заштите, у среду 18.12.2019. год. организована је још једна донаторска акција поделе новогодишњих пакетића, у организацији Дунав осигурања. Новогодишње јелке, поклони, деда мраз  и осмеси задовољства још једна су потврда да нечије мало некоме значи много.

Страна 1 од 12

Донирајте