Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Јавне набавке 

 

Пријави корупцију 

ИГРАЧKЕ ЗА ДЕЦУ У ЗДРАВСТВЕНОМ ЦЕНТРУ

Дечје одељење врањског Здравственог центра добило је данас пластичне и гумене играчке и друштвене игре прикупљене у акцији „Играчка за свако дете“, коју је иницирао Центар за медијску транспарентност и друштвену одговорност (ЦМТДО), уз велику подршку Центра за развој локалних услуга социјалне заштите и Града Врања.

Играчке су намењене малишанима који су пацијенти овог одељења. Градоначелник Врања Слободан Миленковић и помоћник градоначелника Александар Стајић истакли су задовољство што се и на овај начин пацијентима Здравственог центра, па и оним најмлађима, пружа подршка како би време лечења лакше пребродили.

Јелена Стојковић из Центра истакла је да је Дечје одељење још једно у низу које је добило играчке. Након Маштоленда и Дневног боравка за децу ометену у развоју, играчкама ће бити оплемењен и простор Сигурне куће за жртве насиља, а сутра на Међународни дан миграната, играчке ће добити и педесетак малишана из Центра за Прихват миграната у Врању.

Ивана Тасић директорка Центра за пружање локалних услуга социјалне заштите захвалила се свим појединцима, установама, представницима политичких странака и предузећа који су помогли акцију прикупљања играчака.

 

Оцените овај чланак
(1 Глас)
Прочитано 29 пута

Донирајте