Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Јавне набавке 

 

Пријави корупцију 

ВРЕДНА ДОНАЦИЈА АГЕНЦИЈЕ ЗА ОБЕЗБЕЂЕЊЕ „EUROSECURITY“

Јавној установи „Центар за развој локалних услуга социјалне заштите“ Врање уручена је донација агенције за обезбеђење „Еуросецуритy“ из Београда, у виду робе прехрамбене индустрије, као и за санитарно-хигијенске потребе.

 Примопредаји ове вредне донације, у вредности од око милион динара, присуствовао је и градоначелник др Слободан Миленковић који је нагласио значај било које врсте помоћи овом типу установа. „Овде говоримо о помоћи широј друштвеној групи. Пре свега ово је други дом за децу са сметњама у развоју али и уточиште одраслим, старим и изнемоглим лицима без адекватног збрињавања. Негом и бригом, стручно особље пружа потребну социјалну заштиту, а свака донација значи унапређење услова за боравак и рад са корисницима“, нагласио је Миленковић.

Зоран Николић, власник агенције рекао је том приликом да се труде да као друштвено одговорна фирма помажу заједницама у којима послују, како би поред заштите лица и објеката, као основне делатности допринели и на другом плану.

Ивана Тасић, директорка Центра за развој локалних услуга социјалне заштите Врање, захвалила се власницима агенције и истакла да свака донација подиже стандард корисника ове установе. Након уручења, гости су у пратњи градоначелника Миленковића обишли кориснике услуга и упутили жељу за даљом сарадњом.

 

Оцените овај чланак
(1 Глас)
Прочитано 62 пута

Донирајте