Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Јавне набавке 

 

Пријави корупцију 

ИГРАЧKЕ ЗА ДЕЦУ МИГРАНТЕ

На Светски дан миграната представници Центра за медијску транспарентност и друштвену одговорност (ЦМТДО) из Врања и Центра за пружање локалних услуга социјалне заштите уручили су деци смештеним у врањски Центар за прихват миграната 50 пакетића са играчкама. Акцију је подржао и државни секретар у Министарству за рад и социјална питања Зоран Антић.

            „Поздрављам Вас у име владе Србије и министарства које представљам. Задовољство ми је што смо данас овде како би најмлађима улепшали предстојеће празнике. Трудимо се да као држава будемо добри домаћини свима вама који сте се на путу нашли у нашој држави” – рекао је Антић.

            Педесет пакетића за децу свих узраста је захваљући запосленима у Центру за пружање локалних услуга социјалне заштите врло брзо подељено, а играчке су класификоване према узрасту деце.

            Након Здравственог центра, Дневног боравка за децу ометену у развоју, играчке ће добити и малишани у Сигурној кући, чиме се вишемесечна акција успешно окончава.

Оцените овај чланак
(1 Глас)
Прочитано 33 пута

Донирајте