Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Јавне набавке 

 

Пријави корупцију 

СВЕТСКИ ДАН СРЦА

Поводом светског дана срца 25.09.2019. године стручни радник Станка Милошевић одржала је едукативну радионицу са темом „Универзално значење срца“. На самој радионици корисници имали су прилике да чују о употреби  симбола срца. Сложили су се  да је значење срца везано за јаку емоцију и пријатна осећања. Различите боје срца користе се у различите сврхе. Да се употребљава у свакодневном говору љубави и модерне технологије је такође запажање које је изнето на радионици. На крају радионице читани су популарни цитати о срцу великих мислилаца, те је закључено да срце није само орган у телу већ извор храбрости, емоције и „огледало душе“.

Поводом светског дана срца корисницима су здравствени радници  одржали предавање здравог начина живота као вид превенције. На овај начин је указала колико је важно да свако од нас брине о свом здрављу.  Нагласиле су да је превенција најбољи лек и дала смернице како и на који начин да се здравље побољша. Након предавања свим корисницима је мерен ниво гликемије у крви и крвни притисак. На основу резултата уочено је да су корисници стабилног здравственог стања, што се постигло редовним контролама и узимањем преписане терапија.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Прочитано 5 пута

Донирајте