Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Јавне набавке 

 

Пријави корупцију 

МЕЂУНАРОДНИ ДАН СТАРИЈИХ ЛИЦА

Већ годинама уназад традиционално се облежава „Међународни дан старих лица“ 01. октобра. Ове године кориснике Прихватилишта за одрасла и стара лица посетили су сестре из Кола Срских сестара „Преподобна Анастасија“ при Епархији врањској. Овом приликом сваком кориснику поделиле симболичне поклоне. Организовано је радионица у којој су израђени прстени за салвете. Делујући као једна велика породица корисници су размењивали искуства и утиске са гостима. Упућене су речи подршке и разумевања и од стране свештеника Дејана Шкарића који је био у пратњи.

За кориснике Прихватилишта ораганизована је и вечера изненађења од стране Ненада Милојевића председника Савета за социјална питања.

Оваквим заједничким посетама и организацијама нашим корисницима се шаље порука да нису сами и да о њима има ко да брине. Треће доба које често карактерише усамљеност и дискриминација на здравственом и егзистенцијалном пољу, у Прихватилишуту се превазилази организованим временом, пружањем стручне помоћи, здравствене неге и заштите. Међусобно разумевање и лепе речи упућене једним другима је вид сарадње и комуникације која се негује.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Прочитано 3 пута

Донирајте