Prijavi korupciju 

DONIRAJTE

DONIRAJTE

            Ukoliko imate garderobu, novu ili polovnu, koja vam ne treba, važeće lekove, konzerviranu hranu, možete je pokloniti Prihvatilištu. Potrebna nam je profesionalna mašina za pranje veša ( postojeća je dotrajala i često se kvari), kao i ormarići- jednodelni garderoberi, stolice za decu i odrasle, garniture za sedenje, posuđe, tanjiri i pribor za jelo, posteljine, stolnjaci, zavese, didaktički i potrošni materijal ( kolaž papir, tempere, papir u boji, hamer...).

            Stolarija je dotrajala, jer je stara više od tri decenije, pa su, samim tim, i gubici toplotne energije ogromni. Studija o energetskoj efikasnosti objekta koju smo uradili pokazala je da je treba zameniti šestokomornom PVC stolarijom što bi i te kako popravilo kvalitet grejanja u ustanovi.

            Decu iz Dnevnog boravka za sada prevozimo nenamenskim vozilom  koje može da primi petoro dece. S obzirom da se broj dece stalno povećava ( 15 do 20 dece)  potrebno nam je kombi vozilo koje bi moglo da primi veći broj putnika. U zamenu za kombi vozilo dali bismo postojeći automobil.

            S obzirom da u Dnevni boravak dolaze i deca sa autizmomkoja su često nervozna, agresivna, hiperaktivna, koja žele da se osame trebalo bi da imamo senzornu sobu za ovakvu decu.

Ocenite ovaj članak
(1 Glas)
Pročitano 3218 puta